PARTNER: Silderhuis Makelaardij

Silderhuis Makelaardij partner van CPO Twente url icon CPO Twente www.silderhuismakelaardij.nl phone icon CPO Twente 0541 - 353433 address icon CPO Twente info@silderhuismakelaardij.nl address icon CPO Twente Vledderstraat 17
7591 DH  Denekamp

Foto Silderhuis Makelaardij

Wij nodigen u uit kennis te maken met Silderhuis Makelaardij gevestigd te Denekamp en Saasveld.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn we in 2012 gaan samenwerken met Keupink Makelaardij & Financiële diensten te Ootmarsum.

Als regiomakelaar bieden wij verschillende diensten aan:

  • verkoop van uw woning
  • aankoop van een woning
  • gratis waardebepaling
  • taxaties
  • NWWI taxatie
  • hypotheekbegeleiding

De beste start begint bij de juiste keuze.
Een Register Makelaar!

Registermakelaars van de VBO voldoen aan de zwaarste kwaliteitseisen. Het gaat om makelaars met de hoogst haalbare erkenning in ons land. Makelaars waarbij mensen zich thuis voelen. De kwaliteit van de dienstverlening is 100%. Silderhuis Makelaardij combineert dit met een zeer persoonlijke benadering van haar klanten. Wij zijn in elk opzicht een partner die met u meedenkt.


Silderhuis Makelaardij, meer dan makelaar

Een makelaar met liefde voor het vak en de streek. Snel en alert zonder de onpersoonlijke benadering van de grote kantoren. Een makelaar die als geen ander weet hoe belangrijk het is te luisteren naar zijn klanten. Wij zijn er op de eerste plaats voor aan- en verkoop van uw woning.

Wij zouden graag eens kennis met u willen maken.

Met vriendelijke groet,

Leo Silderhuis Gecertificeerd Makelaar/Taxateur

Certificaat VBO Register Makelaar