PARTNER: Architecten Plus

Architecten Plus partner van CPO Twente url icon CPO Twente www.architectenplus.nl phone icon CPO Twente 0541 - 296376 address icon CPO Twente info@architectenplus.nl address icon CPO Twente Frans Halsstraat 8
7574 TV  Oldenzaal

Foto Architecten Plus

Onze opdrachten zijn zeer divers en lopen uiteen van uitbreidingen van woningen tot het ontwerpen van appartementengebouwen.

Het eerste gesprek met ons is altijd vrijblijvend, waarin wij de mogelijkheden van Architecten Plus uitleggen. Wij luisteren goed naar de opdrachtgever en vertalen de wensen (programma van eisen) naar een ontwerp waar de klant zich in kan vinden, maar dit wel met een duidelijk advies. Nauwe betrokkenheid van de opdrachtgever vinden wij dan ook zeer belangrijk.

Wij ontwerpen direct digitaal en in 3d zodat u een goed beeld krijgt van het ontwerp. Als het schetsontwerp besproken is kunnen we nog aanpassingen doorvoeren op wens van de opdrachtgever. Daarna hebben wij eerst overleg met de overheidsinstanties (gemeente en welstand). Hierna zal de detaillering een belangrijke rol gaan spelen en zullen wij u alle mogelijkheden van de bouw vertellen, hierbij gaat het vooral om materiaal keuze, kwaliteit en prijs.


EEN HUIS BOUW JE VOOR DE TOEKOMST

Wat wij hoog in het vaandel hebben staan is duurzaamheid, milieuvriendelijk en toekomstgericht bouwen. Wij geven u graag op dit gebied voorlichting.

Architecten Plus neemt u alle zorgen uit handen als het gaat om het aanvragen van de omgevingsvergunning met alles wat daar bij hoort. (constructie berekening, sondering, EPN en bouwbesluittoetsing etc.)

De woning moet compleet zijn afgestemd op uw wensen en krijgt daardoor een individuele uitstraling die u past als een maatpak. Of het nu gaat om een appartement, een vrijstaande of geschakelde woning; wij streven naar het eindresultaat zoals u dat in gedachten hebt.

Gerard Nijhuis & Marco Vredegoor