PARTNER: Marco van Huizen

Marco van Huizen partner van CPO Twente url icon CPO Twente www.mvh-stuc.nl phone icon CPO Twente 053 - 5388563 address icon CPO Twente info@mvh-stuc.nl address icon CPO Twente Oldenzaalsestraat 102
7581 PW  Losser

Foto Marco van Huizen

Stucen is een geweldige methode om wanden en plafonds zodanig te bewerken dat ze precies de uitstraling krijgen die u wenst. Van strak modern tot weelderig klassiek. Voorwaarde is wel dat het op de juiste manier gebeurt. Want stucwerk vraagt om de hand van een vakman, zeker als het gaat om de wat minder gangbare varianten.

Gelukkig kunt u voor het betere stucwerk, inclusief vloeren en afwerkingen, rechtstreeks terecht bij de ervaren professionals van Marco van Huizen. Wij bieden u de kwaliteit die u verdient, inclusief de beste service. Als enige bedrijf in Losser beschikken wij over het ESA Keurmerk voor erkende stukadoors. En ook in het zeldzame geval dat er iets misgaat, staan wij voor u klaar tot alles naar volle tevredenheid is opgelost.

Wat ons naast vakmanschap en service nog meer onderscheidt in de markt, is onze werkwijze. Die komt erop neer dat we gewoon meer waar bieden voor uw geld. Als u ons bijvoorbeeld een opdracht geeft waar ook loodgieters- en timmerwerk komt kijken, zorgen wij ervoor dat de benodigde vaklieden op het juiste moment op de juiste plek paraat staan. U heeft maar één aanspreekpunt en hoeft zelf nergens achteraan.


WIJ GEVEN UW INTERIEUR DE UITSTRALING DIE U WENST

Onze werkwijze houdt ook in dat we veel aandacht besteden aan advisering. Wij gaan verder dan het puur verkopen van onze producten en diensten. Als het nodig is, durven we u kritische vragen te stellen om te komen tot die ene oplossing waar u jaren van kunt genieten.

Benieuwd wat Marco van Huizen voor ú kan betekenen? Dan bent u op afspraak (eventueel ook ’s avonds of in het weekend) van harte welkom in onze fraaie nieuwe showroom. Daar nemen wij graag uw wensen en mogelijkheden met u door en kunt u alvast een groot aantal voorbeelden van ons werk bewonderen. We beloven u nu al dat u genoeg inspiratie zult opdoen om in samenspraak met onze adviseur te komen tot het interieur van uw dromen!

Marco van Huizen