PARTNER: Vasterink Installatieburo

Vasterink Installatieburo partner van CPO Twente url icon CPO Twente www.vasterink.nl phone icon CPO Twente 0541 - 661227 address icon CPO Twente info@vasterink.nl address icon CPO Twente Echelpoelweg 7
7595 KA  Weerselo

Foto Vasterink Installatieburo

Met gepaste trots willen we ons bedrijf, Vasterink Installatieburo BV, namens ondergetekende en onze medewerkers aan u presenteren.
Vasterink Installatieburo BV heeft een geschiedenis die terug gaat naar de jaren ’70. In 2003 is het bedrijf door dhr. Heerink en Hamer overgenomen van dhr. Vasterink, die inmiddels van zijn pensioen geniet.

In de loop van de jaren is het bedrijf verder uitgebouwd tot wat het nu is, een totaal installatiebedrijf met de hoofdvestiging in Weerselo en een nevenvestiging in de Lutte, waarbij we met een visie werken gericht op de toekomst.

In totaal werken we, in beide vestigingen, met 22 medewerkers en bedienen wij de gehele breedte van ons vakgebied. Zowel elektrotechnische- als werktuigbouwkundige installaties voeren we uit voor de nieuwbouw, renovatie en restauratie van woningbouw en utiliteit. Hierdoor ontstaat er een centraal aanspreekpunt voor uw gehele installatieproject, waarbij betrokkenheid en service tot de kernwoorden van onze bedrijfsfilosofie behoren.


Het is vanzelfsprekend dat duurzaamheid van de installaties, zowel bij ontwerp als uitvoering, bij ons hoog in het vaandel staan.

Graag nodig wij u uit voor een bezoek aan ons bedrijf om uw plannen en mogelijkheden nader te bespreken. Om alle aandacht aan uw plannen te geven die het verdient is het wenselijk om hiervoor een afspraak in te plannen.

Tot ziens.

Rogier Heerink