PARTNER: Aannemingsmij Punt B.V.

Aannemingsmij Punt B.V. partner van CPO Twente url icon CPO Twente www.puntbv.nl phone icon CPO Twente 0541 - 551270 address icon CPO Twente info@puntbv.nl address icon CPO Twente Ambachtstraat 10
7587BW  De Lutte

Foto Aannemingsmij Punt B.V.

Aannemingsmaatschappij Punt BV is al 85 jaar actief in de Twentse bouwwereld. In 1927 is het bouwbedrijf opgericht door Bernard Punt en later overgedragen aan zijn twee zoons Bernard (Broer) en Gerard. Nu is de leiding in handen van de derde generatie Punt: Tonny en Gert.

In de loop der jaren hebben we een goede reputatie opgebouwd als betrouwbare partner van onze opdrachtgevers, voornamelijk particulieren en bedrijven. Hierdoor komen klanten ook voor een vervolgopdracht weer terug.

Daarbij gaat het om nieuwbouw, verbouw en onderhouds- en renovatie- werkzaamheden. Door onze jarenlange ervaring is de uitvoering van uw bouwplannen bij ons in goede handen. Waarbij we graag luisteren naar uw ideeën, meedenken en adviseren. Onze benadering is persoonlijk en de communicatielijnen zijn kort.

Of u nu kiest voor een jaren-dertig-woning, een notariswoning, een villa, een halfvrijstaande woning, een rijtjeswoning, of een 2-onder-1-kapwoning: wij bouwen de woning zoals u die wenst. U bepaalt of we de ruwbouw van de woning verzorgen of een volledig afgewerkte woning opleveren. In overleg is heel veel mogelijk. Ook voor een uitbreiding of interne verbouwing, b.v. een uitbouw, dakkapel of erker, bent u bij ons aan het goede adres.


ONS PERSONEEL UW VAKMENSEN

We hebben een personeelsbestand van gemiddeld tien tot vijftien medewerkers. Waarvan de meeste medewerkers al vele jaren bij ons bedrijf werkzaam zijn. Het zijn allemaal vakbekwame, zelfstandige en allround metselaars en timmerlieden. Wij zijn een erkend Leerbedrijf, hetgeen inhoud dat wij leermeesters in dienst hebben die jonge mensen het vak kunnen leren.

Aannemingsmaatschappij Punt B.V. is aangesloten bij Bouwend Nederland, de grootste branche organisatie in de bouw.

Ook zijn wij deelnemer van BouwGarant. Dit is een keurmerk waarvoor de deelnemende bouwbedrijven moeten voldoen aan eisen op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Certificaat Bouwend Nederland Certificaat BouwGarant