PARTNER: Notariskantoor Kroezen

Notariskantoor Kroezen partner van CPO Twente url icon CPO Twente www.notariskantoorkroezen.nl phone icon CPO Twente 0541 - 572525 address icon CPO Twente info@notariskantoorkroezen.nl address icon CPO Twente Monnikstraat 62
7571 CW  Oldenzaal

Foto Notariskantoor Kroezen

Indien u samen met uw nieuwe buren wilt bouwen door middel van het Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO), dan kan Notariskantoor Kroezen in Oldenzaal u begeleiden bij de juridische stappen die hierbij komen kijken.

Na oprichting van de CPO moet vervolgens iedere deelnemer aan het CPO ook nog de grond waarop de woning wordt gebouwd op zijn eigen naam krijgen. Hiervoor moet een akte van levering worden opgesteld en bij de notaris worden ondertekend.
Notariskantoor Kroezen in Oldenzaal kan u begeleiden bij deze aankoop van de grond.

In de regel zult u bij uw Bank geld lenen om de grond en de kosten van de bouw van de woning te kunnen betalen. Notariskantoor Kroezen kan voor u ook de hypotheekakte opstellen. Het is ook mogelijk het geld bij bijvoorbeeld uw ouders te lenen. Hiervoor bestaan aantrekkelijke regelingen. Notariskantoor Kroezen in Oldenzaal kan u hier alles over vertellen.


UW ZAKEN NETJES GEREGELD

Gaat u voor het eerst samenwonen of woonde u al samen? Dan is dit het moment om bij Notariskantoor Kroezen een samenlevingsovereenkomst op te laten stellen of uw bestaande samenlevingsovereenkomst te laten controleren.

Indien u getrouwd bent is het ook verstandig om op dit moment te denken aan het opstellen van testamenten. Dit is nog belangrijker wanneer u kinderen heeft. Wie zorgt er bijvoorbeeld voor uw kinderen als u komt te overlijden, en wie beheert op dat moment het geld van uw (minderjarige) kinderen?

Maar ook als u geen kinderen heeft kunnen testamenten erg belangrijk zijn. Wat gebeurt er bijvoorbeeld met uw bezittingen als de laatste van u beiden komt te overlijden?

Notariskantoor Kroezen in Oldenzaal is graag uw vertrouwenspersoon bij het regelen van uw juridische zaken.

Aan een oriënterend gesprek – ook op afspraak na werktijd – zijn geen kosten verbonden.
Kom dus gerust eens langs voor een kennismakingsgesprek, waarbij uw persoonlijke wensen kunnen worden doorgenomen.

mr. H.P. Kroezen

Notariskantoor Kroezen