PARTNER: Sleiderink Bouwmaterialen

Sleiderink Bouwmaterialen partner van CPO Twente url icon CPO Twente www.sleiderink.nl phone icon CPO Twente 0541 - 354444 address icon CPO Twente info@sleiderink.nl address icon CPO Twente Hanzeweg 20
7591 BK  Denekamp

Foto Sleiderink Bouwmaterialen

Sleiderink Hout & Bouwmaterialen is een betrouwbare zelfstandige groothandel in hout en bouwmaterialen. Vanuit onze vestigingen in Denekamp en Oldenzaal voorzien wij al tientallen jaren iedereen die gaat bouwen of verbouwen in en rondom Twente van bouwmaterialen.

Samenwerking, kwaliteit en scherpe prijzen zijn onze belangrijkste bedrijfswaarden. Door een zorgvuldig opgebouwde relatie met onze leveranciers kunnen wij u een kwalitatief en uitgebreid assortiment aanbieden tegen de beste prijs. Ons eigen wagenpark stelt ons daarbij in staat u altijd en overal op tijd te leveren.

Sleiderink Hout & Bouwmaterialen is het adres voor iedereen die gaat bouwen. Of het nu gaat om een kleine klus of een groot project, nieuwbouw of renovatie.


Het ONE STOP SHOPPING concept

Het ONE STOP SHOPPING concept, ofwel alles onder één dak, zorgt dat u altijd vindt wat u nodig heeft om uw droom te realiseren. Daar gaat het om bij u, en wij zorgen er met plezier voor. Dat is ons vak.

Graag tot ziens bij Sleiderink Hout & Bouwmaterialen!

Frank Sleiderink
Directeur