PARTNER: Bendy

Bendy partner van CPO Twente url icon CPO Twente www.bendy-losser.nl phone icon CPO Twente 053 - 5381719 address icon CPO Twente bendy@introweb.nl address icon CPO Twente Teylerstraat 11-13
7581 AH  Losser

Foto Bendy

Gordijnen en vloerbedekking uitzoeken is bij ons een feest! Lekker, onder genot van een kop koffie, stoeien met kleuren en diverse materialen op onze grote "doe & werk"-tafel, het hart van onze zaak.

Onze klanten beleven live wat de talrijke combinatie-mogelijkheden zijn. Door middel van 10 grote sfeerboxen presenteren we de nieuwste trends op gebied van gordijnen, vloeren en raamdecoratie. Alles onderverdeeld in 3 thema's KOEL, NATUREL en WARM! Een uniek concept in twente.

Tevens leveren wij van uit onze "outdoor" shop alle soorten buitenzonwering. Rolluiken, screens, zonneschermen, markiezen, etc.


Wij zijn, ondanks ons 50 jarige bestaan, een jong en dynamisch bedrijf dat zich in heel Oost-Nederland bezig houdt met het adviseren over en bekleden van vloeren, wanden en ramen. Wij adviseren reeds in een vroeg stadium, wat de mogelijkheden zijn voor het stofferen van uw woning, rekening houdend met uw wensen, gezins situatie, type woning, en natuurlijk uw budget. Dit doen we dus met behulp van ons unieke belevingsconcept! Onze ervaren adviseurs helpen u graag.

Ons team heeft jarenlang ervaring in het leggen van PVC, laminaat en vinyl-vloeren. Ook als u liever zachte vloerbedekking heeft is dat natuurlijk mogelijk bij Bendy! Verder is het bekleden van wanden met verschillende typen behang is mogelijk.
Uw gordijnen worden vakkundig geconfectioneerd en samen met diverse raamdecoratie producten bij u thuis gemonteerd.
Wij doen dit alles in eigen beheer, en dat merkt u in uw portemonnee!

De koffie staat voor u klaar!
René Heerink