PARTNER: Keupink Makelaardij

Keupink Makelaardij partner van CPO Twente url icon CPO Twente www.keupink.nl phone icon CPO Twente 0541 - 291598 address icon CPO Twente info@keupink.nl address icon CPO Twente Grotestraat 20
7631 BV  Ootmarsum

Welkom bij, Uw Regiomakelaar, VBO-Makelaar en SCVM-Register Makelaar & Taxateur Onroerende Zaken. Uw Financieel Adviseur m.b.t. Hypotheken, Verzekeringen, Pensioenen en InternetSparen.

Ons bedrijf is gevestigd in het idyllische centrum van het kunsthistorisch stadje Ootmarsum, in de regio Twente. Ootmarsum heeft in meerdere opzichten VEEL te bieden, o.a.: - de inwoners zijn doorgaans zeer gemoedelijk en prettig in de omgang, en - het stadje zelf heeft een schitterende uitstraling o.a. door de karakteristieke authentieke gebouwen en straatjes en paden, die op hun beurt weer leiden naar het prachtige Buitengebied, met al haar glooiingen en culturele/recreatieve voorzieningen: o.a. natuurgebied 't Springendal, de Aogeler Es, Vasse-Mander ('t Streu) en het nabij gelegen grensgebied met Duitsland, zijn zeker het bezoeken waard !

In 1976 is mijn vader, Ben Keupink, begonnen met het bedrijf. Na een gestage groei van de verzekeringsportefeuille en bank-/spaarklanten, ben ik in 1988 toegetreden. Sindsdien is er door ons (vader tot pensioen in 1997) gewerkt aan een gestaag groeiende klantenkring, die hoofdzakelijk bestaat uit particulieren, kleine ondernemers/ZZP-ers en het Klein-/Middenbedrijf.

Getekend,
Freek Keupink.