PARTNER: TiMaX

TiMaX partner van CPO Twente url icon CPO Twente www.timax.nl phone icon CPO Twente 0541 - 294827 address icon CPO Twente info@timax.nl address icon CPO Twente Wilhelminastraat 20
7591 TN  Denekamp

Foto TiMaX

Bij de aanvraag van een bouwvergunning c.q. omgevingsvergunning dient de aanvrager de gemeente aan te tonen dat uw bouwplan voldoet aan het geldende bouwbesluit.
Omdat regelgeving nogal eens wijzigt en complex is besteden de meeste architecten, aannemers, projectontwikkelaars en bouwkundige bureaus deze werkzaamheden uit aan een gespecialiseerd bureau zoals TiMaX.

TiMaX is niet alleen toonaangevend in Twente, maar ook een landelijk (middels e-mail en telefonie is het uitstekend communiceren) opererend facilitair bouwkundig bedrijf met 5 medewerkers en bestaat reeds sinds 2000.

Onze medewerkers zijn overwegend bouwkundig ingenieurs die uitstekende kennis hebben op hun eigen specifieke vakgebied zoals:
- Gebruiksoppervlakte
- Vergunningen
- Daglicht
- Doorspuibaarheid
- Ventilatie
- Energie Prestatie Coëfficient (EPC)
- Energie Prestatie Gebouwen (EPG)
- Brandveiligheid


Ervaring en kennis zijn de sleutel

Jaarlijks verzorgen we ruim 1000 Bouwbesluittoetsingen en EPC berekeningen.
We kunnen dus gerust zeggen dat ons Team van specialisten voldoende ervaring en kennis in huis hebben.

Door vergaande automatisering zijn we in staat om met lage overhead kosten alle projecten op een hoog kwaliteitsniveau uit te voeren. TiMaX verzorgt jaarlijks ruim
- >1000 Bouwbesluittoetsingen en EPC berekeningen
- 130 3D Visualisatie projecten

TiMaX biedt U het voordeel van korte communicatielijnen en lage overheadkosten.
Hierdoor geldt voor al onze diensten : betaalbare kwaliteit en korte levertermijnen!

Neem gerust eens contact op om te ervaren wat TiMaX voor U kan betekenen of berekenen.

Goed advies kost geen geld, maar levert geld op

Samen met CPO Twente willen we U daarom voorzien van o.a. een passend installatieadvies, want een EPC berekening (EnergiePrestatieCoëfficiënt) maken is iets meer dan even een paar energiebesparende systemen aan elkaar “plakken”.

Wij adviseren u om samen de juiste keuzes te maken voor uw woning. Deze keuzes bepalen namelijk uw bouwkosten, uw energierekening en misschien nog wel belangrijker uw wooncomfort!