PARTNER: Jalink Professional Organizer

Jalink Professional Organizer partner van CPO Twente url icon CPO Twente www.ingejalink.nl phone icon CPO Twente 06 17 488 980 address icon CPO Twente mail@ingejalink.nl address icon CPO Twente Beltmolen 31
7587 RL  De Lutte

Foto Jalink Professional Organizer

U bent geÔnteresseerd in het Collectief Particulier Opdrachtgeverschap en u overweegt hierin deel te nemen. Eindelijk die ideeŽn die u al jaren in uw hoofd heeft voor dat mooie huis omzetten in concrete plannen. Zonder dat de aannemer of projectontwikkelaar bepaalt hoe het huis eruit komt te zien, nee, dat doet u zelf! En dat tegen een betaalbare prijs!

Maar wat betekent dat nieuwe huis nog meer? Wat gaat dat allemaal kosten, bent u straks in staat de nieuwe vaste lasten van uw droomhuis te betalen? Kunt u uw spaarpot aanspreken voor de inrichting? Houdt u nog geld over om van te leven en af en toe op vakantie te gaan?

En dan verhuizen, u moet er nog even niet aan denken . . . Eerst alles op de oude plek opruimen en inpakken, dan op de nieuwe plek alles uitpakken en een plek geven. Waar haalt u de tijd en energie vandaan? Want uw werk en gezinsleven gaan intussen gewoon door en u heeft nu al zo weinig tijd.


STAP VOOR STAP

Professional Organizer Inge Jalink kan u helpen keuzes te maken die u in staat stellen gestructureerd te denken en effectief met uw tijd om te gaan. Zowel bij het in kaart brengen van de financiŽle kant van uw droomhuis als bij het voorbereiden van en begeleiden bij de verhuizing. Stap voor stap, zodat u het overzicht niet verliest. En u uiteindelijk heerlijk kunt genieten van uw droomhuis!

Inge Jalink