PARTNER: Nijhuis Bouwmanagement B.V.

Nijhuis Bouwmanagement B.V. partner van CPO Twente url icon CPO Twente www.nijhuis-bm.nl phone icon CPO Twente 0541 - 552137 address icon CPO Twente info@nijhuis-bm.nl address icon CPO Twente Ambachtstraat 7
7587 BX  De Lutte

Foto Nijhuis Bouwmanagement B.V.

U wilt (ver)bouwen, wij hebben de kennis! U heeft de ideeŽn, wij weten hoe en waar u die ideeŽn kunt verwezenlijken. Al jarenlang begeleiden en ondersteunen wij mensen die een woning of bedrijfspand willen bouwen of verbouwen.

Organiseren is onze sterke kant; hiermee behalen wij voor u grote voordelen. Stap voor stap begeleiden we u met het realiseren van het idee in uw hoofd naar een pand op een kavel. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan!

Samen met een groot aantal partners op het gebied van bouwen, wonen en werken hebben wij veel kennis in huis. Kennis van bijvoorbeeld de architect, de aannemer de leverancier; kennis, die we graag met u delen. Kortom: u krijgt een optimaal advies rechtstreeks van de vakman.


Nijhis Bouwmanagement b.v. is een professioneel bedrijf op het gebied van begeleiding in de bouw en wij willen graag vernieuwend en duurzaam adviseren.

Wij hebben niet de 9 tot 5 mentaliteit maar zijn 7 dagen per week paraat.

Gerard Nijhuis